Mycket på en och samma gång

Det har hänt mycket sen sist. Vi har flyttat in oss ordentligt i stugan och är nu stadsbor på heltid (förutom då tvättmaskinen kallar). Jag har kommit med i Gotlands musikalkompani och vi ska uppträda på Wisby maskeraden. Jag var på Fårö natta men Viktor och hans familj. Och förra helgen var jag och Suss en sväng i Stockholm. Vi hälsade på Hanna, gick på vintage mässa, fikade på söder och mysade runt bland loppisar. En jätte mysig helg.

Fler bilder finns här

Fint

Mysig kväll, med fina tjejor

Gotlands Kortfilmsfestival

Igår på kortfilmsfestivalen vann jag publikpriset för min (eller aa, delvis min) film "stalking är ingen hobby -det är en livstil". Gissa hur glad jag blev!! Det betyder mer för mej än om vi skulle ha vunnit juryns pris, för då visar det ju bara att publiken, tittarna alla som var där älskade filmen.
Vi fick 62 av 174 röster, och vi tävlade mot 6 andra filmer. De betyder att vi fick lite mer än en tredjedel av alla rösterna. Jag är så himla stolt!
Tack Josefine, Hanna och Linda. Vi är världens bästa team!

Stadsbo

Jag sitter här i datorsalen och chillar lite. Lyssnar på några låtar till ensemblen och försöker bli vän med finale. Inget av det går speciellt bra. Föresten så har jag bott i Visby i snart en vecka, men det känns väldigt mycket längre. Det funkar jätte bra, förutom att jag och Viktor råkade ta slut på osten i morse, så när Therese vaknar blir hon antagligen inte så jätte glad. Aja, vi lämnade lite disk till henne, så det väger nog upp. Hon älskar att diska..

Jag gillar våran stuga, väggarna har vi snart fyllt upp med teckningar och fina post-it lappar. Vi har till och med satt upp "in-case-of-zombie-invasion"-fakla som vi fick av Anton&Fredrik i inflyttningspresent. Den sitter innanför dörren, så att man snabbt ska kunna ta till den.

Min kamera är fullproppad med massor av fina bilder som jag förr eller senare kommer lägga upp. Så håll ut, eller ja håll in. Eller vad du vill.


RSS 2.0