Bikini

Hittade en super snygg bikini på lindex idag, den var på rea och kostade 79 kr per del. Helt i min smak!

Frukt-kalas

I Torsdags fyllde jag år, hela 17 år och jag hade en jätte mysig dag! Jag hade ett frukt-kalas och bjöd in både släkt och vänner. Anledningen till varför jag just valde ett ha ett frukt-kalas var för att jag att man skulle kunna frossa utan att känna att man var onyttig. Det var väldigt uppskallat! Men jag kunde inte riktig hålla mej till det "nyttiga" fullt ut. Så jag gjorde ett glassberg till fikat och en massiv glass-maräng-grädde-jordgubbs tårta, mh så gott det var!
Men den bästa presenten av allt fick jag av Viktor tidigt på morgonen. Han rentutsagt studsade ur sängen och tog fram ett jätte fint paket, inslaget i prickigt papper och med en massa present snören runt. Efter mycket papper och väldigt mycket snöre så hittade jag ett biljett kuvert och i det låg det två konsertbiljetter...
Jag blev så himla glad! Det den absolut finaste presenten.

Min dag

I morgon är det min dag, och hela 17 år sen jag föddes. Det är hemsk vad tiden går fort, det var ju inte länge sen jag fyllde år sist. Eller ja, antagligen så var det ett år sen.

Jakob är numera vuxen


En första dag på sommarlovet


Nu är det sommarlov på riktigt

Antonia, Jag och Mimmi sjöng säkerts låt "vi kommer att dö samtidigt" på skolavslutningen igår

Här är jag

Nu har jag fått någolunda ordning på bloggen. Jag har sen tidgare bloggat på:http://keepondenying.blogg.se/ men jag tröttnade på bloggnamnet. Så jag startade den här bloggen istället. I bloggen hade jag tänkt att inläggen till stor del skulle vara bilder, eftersom att jag nu äntligen kommit igång att fota igen.


Men lite kort om mej:

Namn: Moa Klara Maria Hansson

Ålder: Född 94

Utbildning: Musik estetiska programmet på Elfrida Andreé

Om jag skulle beskriva mej själv med tre ord skulle det bli något i stil med: Kreaktiv, Social och aningens Kulturell

Jag gillar: Detaljer, Viktor, Inredning och mina snygga vinterkängor

Jag gillar inte: Sylt, Arga gubbar och Mygg

På min fritid brukar jag: Sjunga, Skapa och Fika 


RSS 2.0