Dator och stadsbor

 

Idag har jag blivit med dator. Världens finaste lilla skapelse, jag har blivit lite kär. Jag ska döpa honom till klas, eller klasse tror jag. Rätt orginellt sådär.

 

 

Och i morgon flyttar jag till stan! Det ska bli så jäkla kul!! Jag ska bli stadsbo tillsammans med Therese och vi ska bli grannar till Malin. Ska bli dunder kul!


Back to school

Skolan har inte riktigt kommit igång på riktigt ännu, så fanny jag kan inte riktigt kalla mej tvåa ännu. Eller jo, det kan jag visst. Vi träffade ettorna i Onsdags, minglade och lekte. Det var trevligt, med många nya ansikten och namn. Men som sagt, igår var vi i skolan och fick en uppgift och idag har vi varit lediga. Så skola och skola, det vet jag väl inte riktigt. Vi ska börja med våra riktiga lektioner på Måndag, då vi har våra ind-val hela förmiddagen. Jag går på höst terminen retorik och psykologi på vår terminen, tillsammans med bland annat Malin. Så det ska bli riktigt kul!

Fin bild här nere

Vart tog sommaren vägen?

Ja nu är sommaren onekligen över. Det regnar och vädret är allmänt snuskigt. Och om det inte var nog med det så börjar skolan på Tisadg. Inget fel på skolan, jag längtar faktiskt en skvätt. Men denna sommaren gick så fort, det var så mycket jag skulle göra och hinna med. Det gick ju som det gick.

Running Dinner

Tema: Vitt
Färdsätt: Cykel
Förrätt: Hansson's
Varmrätt: Smiss
Efterrätt: Bofride's
Från Vänster: Mossa vit, Sara doktor, Krister mentalpasient, Alva advokat, Jag Draculas brud, Pappa grek, Mamma Lucia.
Längst fram: Jakob paket

RSS 2.0